OFF! vuodesta 1958 tähän päivään

OFF! vuonna 1958

OFF! hyttyskarkotteet lanseerattiin samana vuonna kuin tasavallan presidentti Urho Kekkonen piti ensimmäisen televisioidun uudenvuoden puheen, passien tarkastus Pohjoismaiden välisillä rajoilla lopetettiin ja ensimmäiset pysäköintimittarit asennettiin Isossa-Britanniassa.

Silloiselta kirjoitusasultaan Off! sisälsi uutta amerikkalaista keksintöä eli tehoaine Diethyl Toluamidea. Tuote oli uusi ja mullistava.

Miksi sinä etelän mies huijot?

1980-luvulla hyönteiskarkotteet olivat jo vakiinnuttaneet asemansa markkinoilla. Markkinajohtajana toimi jo tuolloin OFF!.

TV-mainosklassikoksi noussut ensimmäinen OFF!-filmi sai ensiesityksensä toukokuussa 1989. Lapin viisaan miehen, Ilmari Mattilan, tokaisema mainoslause ”Miksi sinä etelän mies huijot, mikset käytä Ohvia?” tuli kaikille tutuksi. Ilmari nousi koko kansan suosikiksi ja OFF!-mainos valittiin vuoden 1989 parhaaksi mainosfilmiksi. Ohvi-nimestä tuli niin vahva OFF! -nimen rinnalla, että myös ”Ohvi” piti rekisteröidä.

OFF! tänään

OFF!-tuotteet ovat entistä kehittyneempiä. Mukana on hajuttomia vaihtoehtoja, jotka sopivat myös niille, joita perinteisten hyttyskarkotteiden tuoksu häiritsee. OFF!-tuotteet on jaoteltu kolmeen kategoriaan käyttötarkoituksen mukaan.

Tuotteiden kehittyessä myös OFF!-mainonta on päivittynyt. Ilmarin sanat pitävät silti edelleen paikkansa. Lapin miehen viisaus on vain siirtynyt seuraaville sukupolville. Huitominen on turhaa – sen tietää myös Lapin poika Konsta, johon voit tutustua uusissa OFF!-mainoksissa.

Katso, miten karkotetta käytetään oikein.